Sveriges dyraste lägenhet

Det råder hets på bostadsmarknaden, även om den lugnat ned sig. Men, kommer man upp i de otroligt höga klasserna så står man över hetsen och väljer med lugn. I Stockholm har nu kanske den dyraste lägenheten genom tiderna sålts.

341812-master-bedroomAtt veta att man Hos FlexLimit kan låna pengar direkt är en stor trygghet om man behöver utta in några sista slantar i sin drömlägenhet eller vill unna sig något fint till sitt nya boende. Men, när det kommer till den dyraste lägenheten som nu sålts i Stockholm så handlar mycket om att man ska ha egna pengar i fickan. Detta för att lägenheten på 418 kvadratmeter gick loss på 104,5 miljoner kronor skriver Aftonbladet.se.

En lägenhet bland molnen

Lägenheten sägs vara något utöver det vanliga och ha allt man kan tänka sig – och inte tänka sig. Mäklaren säger Grattis och menar att köparen gjort en fantastisk affär. Lägenheten som är ett penthouse ligger med utsikt över Stadshuset och är beläget i hörnet vid Varagatan och Klarabergsgatan. Förutom att det är en otrolig lyxlägenhet så är den belägen i nybyggda Stockholm Continental och med det även har full service med hotellcervice, gratis parkering, städning och tvätt. Helt enkelt ett drömhem som många inte ens kan tänka sig.

Dyraste lägenheten

Just nu ligger den dyraste lägenheten på Hemnet ute för 45 miljoner kronor och Mäklarsamfundet vill varken bekräfta eller dementera dessa uppgifter om denna våning är den dyraste som sålts.

Men, ser man till bostadsmarknaden så har köparen gjort en bra affär och de som bor dyrast är de personer som bor i andrahand, enligt en artikel från dn.se. Det blir spännande att se nu när rotavdraget minskas om det kommer att byggas fler lägenheter och vad som då kommer att hända med priserna.