Inred till skolskåp också!

Skåp i skola

Inredning med sten

När det kommer till inredning så är sten något som många använder för att få en riktigt autentisk känsla i hemmet. Det som gör sten kännbart är att det är väldigt hårt och tungt. Det har oftast inte förnäm färg heller vilket kan göra att det känns och blir väldigt tungt och grått hemma. Därför kan man inreda vissa rum bara eller ha det som ett tema till exempel i något som man kanske inte är i så mycket. Den välkände artisten Brolle Jr har inrett mycket med sten och trä i sin bostad i Skellefteå. Det är också en trend som inte direkt har avtagit de senaste åren heller. Att bo mitt i innerstan på orten men sedan ha ett boende som ger ett lantligt intryck är något som de allra flesta strävar efter.

Trendigt med skolskåpen

I USA har det blivit riktigt trendigt och stort att inreda sitt skolskåp. Skåpen som annars är gråa och trista blir så mycket trevligare med bara något litet att ha i skåpet. I USA är det så stort att företag säljer tapeter och mattor och annat som är specialgjorda för just skolskåpen. Nu har trenden kommit till Sverige också och man tror också att det kan påverka skolarbetet positivt. Med ett fint skåp så tar du också hand om dina böcker samt att du har något som du har gjort själv som du också är stolt över. Det kan vara ett bra led i att ta ansvar för saker och att också kunna bestämma något själv. Inte minst det skåp som man kanske ska ha sina böcker i under minst ett par år. För Emilia Arabshahi, 17, är det jättebra att ha en spegel i skåpet om man behöver sminka sig eller något. Hon berättar också om en kille på teaterlinjen på samma skola som har installerat någon form av grej som gör att en låt spelas varje gång han öppnar skåpdörren.
De flesta som ägnar sig åt den här typen av verksamhet är tjejer i tonåren. Det måste däremot inte betyda att allt måste vara rosa och fluffigt i skåpet utan man kan också inreda med lite mer sport eller något annat om man känner för det.