Inred med naturen

Att inreda med vitt. Trä och sten är något som artisten Brolle gör, och när det kommer till det naturliga och hållbara så verkar det vara det som varit på tapetern 2013, och något som inte verkar avta under 2014. Snarare kommer vi kunna se fler detaljer i sten, trä och andra naturliga inslag i våra hem. Allt från väggar till golv på terrassen och varför inte gjuta egna stenskulpturer? Ja, när det kommer till vad man kan göra för att få till det där lite mer personliga så är det otroligt högt i taket. På Flisbyab.se finner du ett bra utbud av sten som du kan använda för att få ditt hem lite mer som du vill ha det. Allt från betongplattor och skifferplattor till att köpa en härlig baksten så du aldrig mer behöver vara utan gott bröd. Men, om du har svårt med att komma igång med hur du ska tänka så kommer här lite förslag på hur du ksa få in mer sten i ditt hus utan att det ser ut som om Fred Flinta bor där.

Att inreda med sten

  • Vad man bör tänka på är att sten är ett mycket tungt och hårt material. Det betyder att om det blir för mycket sten och om du inreder med det inomhus så kommer det se oerhört hårt och kallt ut.
  • Vad du då kan göra är att väga upp med mjuka material som tyger och kuddar eller stora mattor.
  • Att placera stora växter vid exempelvis en stenvägg eller på ett stengolv gör att det hårda bryts av mot något levande som ger en inbjudande känsla.
  • När det kommer till sten som material kan du se det även som snygga detaljer till annan inredning. Du kan exempelvis ha köksbänken i en massiv stenskiva, eller varför inte göra ett snyggt handfat av sten?
  • Utgå från dina ytor och börja med att jobba med det du har.

När det kommer till trä och sten som naturen bjuder på ska vi tacksamt ta emot. Det gör att vi förhoppningsvis får en större respekt för vår planet och moder jord. Så, lycka till!