Hållbar inredning håller

När det kommer till inredning så är det något som vi bör fokusera mycket på då det ökar ens välbefinnande och stärker vårt “jag”. Men mycket handlar om att tänka hållbart och långsiktigt än att byta ut sin interiör vartannat år. 

451255-living-roomSr.se skrev i början av året att en trend som kommer hålla i sig är trenden med pasteller och pistagegrönt. Dessa trender går att jobba med på olika sätt om man vill fåett fungerande hem där man även tänker på miljön. Exempelvis kan ett klassiska soffbord från confidentliving.se hålla i många år där man sedan enbart byter ut olika detaljer för att fånga upp rätt känsla. För när det kommer till inredningstrender är det lika viktigt som med kläder och mode att man har en bra bas att stå på som man kan utveckla. Vlt.se skriver om att vi bör tänka hållbart och kvalitet

“Att tänka hållbart och fokusera på kvalitet och råmaterial ligger i tiden, vilket märks just i natur- trenden. Bambu, linne och rotting är några av de material som finns representerade i höst genom bord, stolar och handdukar bland annat.”

För om man tänker efter, så vad kan vara härligare än att få ihop sitt hem och även veta att man har en stabil grund som kommer hålla i många år framöver. Det gör att man kan känna sig mer trygg med sig själv. Försök att byta ut detaljer i hemmet och variera, men ha kvar de stora möblerna. I gp.se kan du ta del av fler tips om inredningstrender, snart har du ditt drömhem.